Auto škola GRIN AUTO NOVI SAD

Auto Škola, Obuka Kandidata, Auto Testovi i Cenovnik obuke Novi Sad

Auto škola GRIN AUTO NOVI SAD

Auto Škola, Obuka Kandidata, Auto Testovi i Cenovnik obuke Novi Sad

O nama

AUTO ŠKOLA GRIN AUTO

Ako želite brzu i kvalitetnu obuku,ako želite da postanete siguran i bezbedan vozač
a Vi dragi roditelji da svoje dete upišete u auto školu koja će o njemu brinuti kao o svome

Auto škola GRIN AUTO je osnovana pre 20. godina. Za sve ovo vreme koliko smo prisutni na ovom tržištu kroz ruke naših licenciranih saobraćajnih inženjera i instruktora proslo je više hiljada kandidata. Ponosni smo što od svih njih stiže mnoštvo novih prepuraka, što samo govori da su zadovoljni i kao ljudi i kao vozači. Naši kadrovi su uvek na svim dodatnim edukacijama i njihovo profesionalno usavršavanje nama je osnovni cilj, jer samo tako održavamo visoku prolaznost i izuzetan kvalitet po kome smo tolike godine poznati .

Teoretska nastava se zato održava u manjim grupama gde svako može da zatraži objašnjenje za ono što mu nije jasno i da uz pomoć najsavremenijih tehničkih pomagala lako i samouvereno dodje do vozačke dozvole. Da bi naši budući vozači bili sveobuhvatno obučeni, mi stalno menjamo i osavremenjavamo naš vozni park. Tako smo od marta meseca uveli dva luksuzna nova vozila Mercedes A klasa i BMW 520 d. Ne samo obuka već i ogromno zadovoljstvo dok vozite ova dva izuzetno moćna, ali u isto vreme bezbedna vozila.

Sigurno, uz veliku dozu uživanja u vožnji što mi smatramo veoma bitnim i naši iskusni instruktori se uvek trude da od straha i napetosti od vožnje ne ostane ni jedan, jedini delić. Zato mi nećemo reči da smo najbolja auto škola, nego samo ona koja se daje do maksimuma da budući vozači sigurno voze i svoje roditelje, i svoju decu i paze na druge učesnike u saobraćaju kao i na sebe.

20-godina

godina sa Vama! Hvala na poverenju!

grinauto

[/ms_row]